Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σημαντική διευκρίνηση...

Επειδή έχει προκύψει ένα θέμα με το όνομα του ιστολογίου μας...

Διευκρινίζουμε ότι η δημοτική κίνηση “Αλληλεγγύη” Αγίων Αναργύρων - Καματερού δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ, στο οποίο αρθρογραφούν δημότες των Αγ. Αναργύρων και του Καματερού, θέλοντας να δηλώσουν την απέχθειά τους για τις διοικήσεις των κ. Σαράντη και Καμαρινόπουλου.


Εξάλλου, το έχουμε γράψει από την πρώτη ανάρτηση, ότι το ιστολόγιό μας αποτελεί ενός είδους αντίδραση στη Δημοτική Αρχή και στο παρακείμενο ιστολόγιό της, "Δράση : Η ώρα της αλήθειας", όπως θρασύτατα ονομάζεται...

Η ιστοσελίδα http://www.a-po-drasi.gr/ και φυσικά η έντυπη έκδοση "απόδραση" είναι γνωστές εδώ και χρόνια, τις παρακολουθούμε, σεβόμαστε και συμφωνούμε τις περισσότερες φορές με τις απόψεις τους.
Ειλικρινά απορούμε ποιοί μπορεί να ήταν αυτοί που μπέρδεψαν το "αποδραση Αγ. Αναργύρων" με το blog αυτό, "apo-drasi Αγ. Αναργύρων-Καματερού".
Ή μάλλον, ξέρουμε...φταίει ο πανικός που έχει προκληθεί στον κ. Σαράντη και τους παρατρεχάμενούς του και η βιασύνη τους να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα...
Δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου όμως...εμείς εδώ θα είμαστε...


Αν, παρόλα αυτά, κάποιος υπεύθυνος της δημοτικής κίνησης "Αλληλεγγύη" Αγίων Αναργύρων-Καματερού επιμένει να αλλάξουμε το όνομα μας, ασφαλώς και θα το κάνουμε...αρκεί να επικοινωνήσει μαζί μας επώνυμα και υπεύθυνα στο :

Δεν υπάρχουν σχόλια: